miércoles, 27 de febrero de 2008

Asi manipula el PP





Bueno sin comentarios al respecto con el video sobra para saber quien de verdad manipula..... ¿No se parece un poco al argumentario del PP?

9 comentarios:

Anónimo dijo...

txe: Enhorabona per el vídeo, gràcies per fermos publicitat, així té oportunitat la gent de vorer lo que opinen atres mitjans de comunicació que no son els teus i del PSOE, com per ejemple; la sexta, el país, la ser, etc.

Anónimo dijo...

David que bueno, no lo quites de tu pagina. ja ja ja

Anónimo dijo...

De nada Cal... pero creo que se hace mas publicidad de la manipulacion que ejerce el PP sobre Canal Nou ;)

Anónimo dijo...

felipe es multimillonario en amigos como yo que sin conocerle daríamos la sangre por él

!!!arriba psoe !!!

!!! abajo la tremelandia !!!

PROGRESSISME dijo...

Hola David no te conec però jo també forme part de la blogsfera i també tinc videos d´eixos que al PP no li agrada vore. Passejant per internet he trobat al teu blog un bon espai de reflexió contra eixos que odien a les persones crítiques que no pensen com ells. M´alegra vore que els progressistes fem força per a que no torne a conservadurisme insultant. Visita el meu espai hi ha dos enquestes, música... vota i sort.

Samuel dijo...

Hola David, sens dubte que tens tota la raó del mont quan fas les afirmacions que fas. No podem continuar amb aquesta pasivitat, necessitem movilitzar a l'esquerra del Pais Valencià per tal que es deixi de manipular Canal 9.
Canal 9 deuria de ser una televisió plural, participativa, cultural i educativa, i s'ha convertit en tot el contrari.

Salud i republica
Samuel Falomir Sancho

Anónimo dijo...

txe; jajaja
Jo he d'haver vist un debat diferent anit, és indignant que la gent realment es crega que guanye ZP quan des del meu punt de vista Mariano Rajoy va estar brillant, clar i va aconseguir posar nerviós a un president que no té ni idea del sentir d'Espanya. Em fa vergonya del resultat de les enquestes que l'únic que demostra és que és més còmode guanyar

El Calpi dijo...

DAvid m'alegre que hages canviat la teua foto pel logo de turisme, acabes d'admetre que no és bo,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies,gràcies

txe dijo...

Yo me alegro que te dieras cuenta xD